Dermatolojide ve Kozmetolojide Gelişmeler Kongresi

KONGRE TARİHİ

22.05.2019 - 26.05.2019

KONGRE ŞEHRİ

İzmir, Türkiye

KONGRE YERİ

Sheraton Hotel

KONGRE WEB SİTESİ

http://www.kdad2019.org

Dermatolojide ve Kozmetolojide Gelişmeler Kongresi QR Kod

Puanlama:

(0/5)

DAVET

Değerli Meslektaşlarımız

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Deri ve Zührevi Hastalıkları Anabilim Dalı ile Kozmetoloji ve Dermatoloji Akademisi Derneği olarak iki yılda bir “Dermatolojide Gelişmeler Simpozyumları” ve yine iki yılda bir “İstanbul Kozmetik Dermatoloji Simpozyumlarını” düzenlemekteydik. Geçtiğimiz Mayıs ayında ise ilk kez her iki simpozyumu aynı anda ve aynı otelde gerçekleştirdik. Günümüzde dermatolojinin bilinirliğinin artması ve hekimler tarafından fazla rağbet görmesi ve tercihlerde ilk sıralarda yer alması kozmetolojideki gelişmelerle de bağlantılıdır diyebiliriz. Bu anlamda dermatolojide olduğu gibi kozmetolojide de gelişmeler önem kazanmıştır. Biz de düzenleme kurulu olarak hekimlerimizin ve ayrıca ilaç ve kozmetik sanayinin istekleri doğrultusunda “Dermatolojide Gelişmeler Simpozyumlarını ve İstanbul Kozmetik Dermatoloji Simpozyumlarını’’ tek bir kongre çatısı altında birleştirme kararı aldık. Önümüzdeki yıl Dermatolojide ve Kozmetolojide Gelişmeler Kongresi’ni 19-23 Haziran 2019 tarihlerinde Ürgüp/Nevşehir’de Perissia Hotel’de yapacağımızı bildirmiştik. Ancak bölge otellerinin mevcut kalitesi ve kapasitesi detaylı incelendiğinde hem Kozmetoloji ve Dermatoloji Akademisi Derneği’ nin hem de siz değerli katılımcılarımızın beklentilerini karşılayamayacağını gördük.

Yukarıda bahsedilen hususları değerlendirdiğimizde Yönetim kurulu olarak aldığımız karar doğrultusunda kongremizi 22-26 Mayıs 2019 tarihleri arasında ülkemizin keyifli ve güzel bir beldesi olan Çeşme’ de bulunan Sheraton Hotel & SPA’ da gerçekleştireceğiz. Kongremizin Ramazan ayına rastlaması nedeni ile gerekli düzenlemeler yapılacaktır.

Dermatoloji ve kozmetoloji alanındaki yeniliklerin ve gelişmelerin yakından takip edilmesi, deneyimli doktorlarımızdan en güncel araştırmaların ve uygulamaların izlenip, dinlenmesi amacıyla oturumlarımızı kapsamlı bir şekilde hazırlıyoruz. Oturum başkanlarımızı ve konuşmacılarımızı her zaman olduğu gibi konularında uzman ve tecrübeli kişilerden titizlikle seçeceğiz. Dermatoloji alanında en güncel tedaviler, sözlü bildiriler ve karşılıklı bilgi paylaşımı açısından en uygun ortam sağlanıp genç meslektaşlarımızın en etkili şekilde fayda görebileceği şekilde konu başlıkları düzenlenecek ve meslektaşlarımızın araştırmalarını sunmaları için oturumlar düzenlenecektir. Kozmetik uygulamalar ile ilgili olarak en yeni uygulama yöntemleri ve son teknolojik cihazlar ile günlük rutininizde uygulama yapacak hale gelmeniz için sunumlarla ve kurslarla bilgiler pekiştirilecektir.

Doyurucu bir bilimsel program sunarken katılımcıların bilimsel toplantılar dışı sosyal aktivitelerinin de üst seviyede olmasını arzu etmekteyiz.

Mayıs ayında Çeşme’de görüşmek üzere..

Prof. Dr. Yalçın TÜZÜN
Prof. Dr. Server SERDAROĞLU