Çocuklarda Motilite Bozuklukları Sempozyumu

KONGRE TARİHİ

28.08.2019 - 29.08.2019

KONGRE ŞEHRİ

İstanbul, Türkiye

KONGRE YERİ

İstanbul Medeniyet Üniversitesi

KONGRE WEB SİTESİ

http://www.tccd.org.tr

Çocuklarda Motilite Bozuklukları Sempozyumu QR Kod

Puanlama:

(0/5)

DAVET

Değerli Meslektaşlarımız,

Sizleri 28-29 Ağustos 2019 tarihinde İstanbul Medeniyet Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek Çocuklarda Motilite Bozuklukları Sempozyumu’na davet etmekten onur duyuyoruz.

Pediatrik motilite bozuklukları, çocuk gastroenterolojisi ve çocuk cerrahisi disiplinlerinin günlük pratikte sıkça karşılaştığı pek çok hastalığı içermektedir. Multidisipliner bir yaklaşımla üst ve alt sindirim sistemi motilite bozukluklarının patofizyolojisi, tanısı ve tedavisine yönelik yaklaşımların iki günlük bu sempozyumda ayrıntılı biçimde ortaya konması, ortak dil oluşturmak amacıyla bir adım daha atılması ve yeni bilimsel ve klinik stratejilerin belirlenmesi hedeflenmektedir.

Bu sempozyuma, Türkiye’nin konu hakkında söz sahibi seçkin bilim insanları katkıda bulunacaktır. Ayrıca, yüksek çözünürlüklü manometri konusunda çalışmaları bulunan yabancı konuklarımız özellikle günlük pratik uygulamalara yönelik deneyimlerini olgu tartışmaları eşliğinde paylaşacaktır. Bu özellikleriyle, sempozyumun hem genç ve hem deneyimli meslektaşlarımıza sindirim sistemi motilite ve fonksiyonel bozuklukları konularında yol gösterici olacağınız ümit ediyoruz.

Sizleri aramızda görebilmek ümidiyle ve saygıyla,

Prof. Dr. Çiğdem Ulukaya Durakbaşa

Prof. Dr. Ayşe Selimoğlu