5. Perfüzyon Sempozyumu

KONGRE TARİHİ

8.11.2019 - 10.11.2019

KONGRE ŞEHRİ

Antalya, Türkiye

KONGRE YERİ

Titanic Otel

KONGRE WEB SİTESİ

http://www.perfuzyon2019.org

5. Perfüzyon Sempozyumu QR Kod

Puanlama:

(0/5)

DAVET

Değerli Meslektaşlarımız;

5. Perfüzyon Sempozyumu’nu 8–10 Kasım 2019 tarihleri arasında Antalya Titanic Lara Otel’de düzenleyeceğimizi duyurmaktan ve sizleri bu etkinliğe davet etmekten büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz.

Mesleğimizin ve meslektaşlarımızın gelişimine katkıda bulunacağını düşündüğümüz birçok konu başlığı ile sempozyum hazırlığımız büyük bir özveri ile devam etmektedir.

Sayın meslektaşlarımız, yurt içinden veya yurt dışından gelen, tecrübesi ve bilgisi ile bize ışık tutacak konuşmacıları toplantılarımızda görebileceksiniz.

Sempozyum bilimsel programını güncel perfüzyon bilgilerini, sektör bilgilerini, yenilikleri yansıtacak şekilde; sözel sunumlar, paneller ve ödüllü bildiri oturumları ile zengin, dolu dolu bir içerik şeklinde hazırlamaktayız.

Sektörde öncü medikal firmalarımızın desteği ile ECMO, Flow Fizyolojisi, Kan Yönetimi konularında wet-lab kursları da düzenleyeceğiz.

5. Perfüzyon Sempozyumu çevre ülkelerden gelecek perfüzyonist katılımı ile uluslararası boyutta gerçekleştireceğimiz ilk etkinlik olacaktır… Sempozyumumuza Azerbeycan, Kazakistan, Kırgızistan, İran, BAE, Katar, Suudi Arabistan gibi ülkelerinden gelecek katılımcıları ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız.

Geniş stand alanlarında medikal firmaların sektörel yeni ürün ve teknolojileri hakkında bilgiler alabilirsiniz.

Hayata Bağış Derneği ile organ bağışının önemi üzerine yaptığımız sosyal sorumluluk projesi etkinliklerine katılabilirsiniz.

10 Kasım 2019 Pazar günü de Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ü anma etkinliğimizi gerçekleştireceğiz.

Değerli meslektaşlarımız, bilimsel programı güçlendirebilecek her türlü öneri ve katkılara açık olduğumuz bilmenizi isteriz.

Hep Birlikte Daha Güzele, Daha İyiye..

Antalya’da görüşmek üzere…

Saygılarımla..

Ahmet Ali ÇOBAN

Perfüzyonistler Derneği Başkanı
Sempozyum Düzenleme Kurulu Başkanı